İş İlanlarıIT ve Yazılım Geliştirme kategorisinde ilan bulunamadı.
İlan Başlığı Fiyat İlan Tarihi Adres
İlan bulunamadı.

IT ve Yazılım Geliştirme

Yazılım günümüzde birçok alanda yaygınlaşmıştır. Yazılımlar hem bilgisayarlar için hem de gündelik hayatta kullandığımız birçok teknolojik alete uygun olarak tasarlanmıştır. Yazılım kendi içinde birçok alana ayrılmaktadır. Bilgisayarlar için olan yazılımlar masaüstü ve web tabanlı olarak değişkenlik gösterir. Web tabanlı yazılımların farklı dilleri varken masaüstü tabanlı yazılımların yine farklı dili vardır.

Herhangi bir proje geliştirmek isteyen birisi öncellikle hangi alanda yazılım yapacağını seçmelerdir. Çünkü masaüstü ve web tabanlı uygulamalar çok değişkenlik göstermektedir. Masaüstü programlamaya hâkim olan birisi web tabanlı yazılım yaparken zorlanabilir aynı şekilde web tabanlı yazılım yapanlar masaüstü yazılım geliştirmesinde zorlanırlar. Bu yüzden yazılımın hangi tabanda yapılacağı belirlenmelidir. Lefke IT ve Yazılım Geliştirme ile yazılım işlerinizi çok kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

Web Tabanlı Yazılım Geliştirme

Web tabanlı yazılım geliştirme genellikle siteler için uygulanır. Site açmak istiyorsanız web tabanlı programlama dilleri sayesinde istediğiniz tarzda bir şey üretebilirsiniz. Facebook, İnstagram, Twitter gibi büyük şirketler web tabanlı yazılım dilleri ile geliştirilmiş ve kullanıma sunulmuştur. Mağusa IT ve Yazılım Geliştirme hizmeti ile sizde hayalinizdeki web siteyi açabilirsiniz. Bu web sitelerini açmak için programlama dili bilmeniz şart değildir bunun yerine sitemizden güvenli bir şekilde bu işle uğraşan işinde uzman biriyle anlaşıp dilediğiniz şekilde web site yazılımı alabilirsiniz. Bunun yanında web tabanlı bir oyunda açabilirsiniz. Web tabanlı oyunlarda oldukça popülerdir. Bu işlere hâkim biriyseniz geliştirdiğiniz yazılımları ilan vererek satabilirsiniz.

Masaüstü Yazılım Geliştirme 

Masa üstü yazılımlar genel olarak uygulamalar ve oyunlar olarak ayrılmaktadır. Uygulama tabanlı olarak örneğin: hesap makinesi, ofis programları vb şeylerdir. Diğer taraftan da yine oyunlar masaüstü yazılımları ile geliştirilir. Dünyaca ünlü LoL, Gta serisi, vb birçok oyun masaüstü tabanlı programlama dilleriyle yapılmıştır. Eğer yazılımla uğraşan biriyseniz ve çeşitli oyun projeleri ya da uygulamalarınız varsa Girne  IT ve Yazılım Geliştirme sitemizden güvenli bir şekilde ilanınızı verebilir ve satışınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Kıbrıs IT ve Yazılım Geliştirme kategorisine bu zamana kadar yüzlerce ilan verilmiştir. Sizde hemen sitemizin sunduğu hizmet ile yazılım projeleri alabilir ya da satabilirsiniz.