Yardımcı ArayanlarEv Arkadaşı kategorisinde ilan bulunamadı.
İlan Başlığı Fiyat İlan Tarihi Adres
İlan bulunamadı.

Ev Arkadaşı

Ev kiralarını ve evin elektrik, su, doğalgaz faturaları ve mutfak giderlerini tek başınıza karşılamak durumunda değilsiniz. İster öğrenci olun ister çalışan evinizin giderleri için iki veya daha fazla kişi ile birlikte karşılayabilmeniz mümkün.

Daha rahat geçinebilmek ve ya birikim yapabilmek için giderlerinizi paylaşmayı tercih edebilirsiniz. Sitemiz aracılığı ile Kıbrıs ev arkadaşı olarak arattığınızda sizlere en uygun semtte ve seçeneklerde yaşamak istediğiniz evi bulabilirsiniz.

Daha önce ev arkadaşı bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sitemiz ile en güzel en beğendiğinizi ilanlara anında ulaşabilir. İstediğiniz ev arkadaşını günler içerisinde bulabilirsiniz.

Ev Arkadaşı Arıyorsanız

Eviniz var ve ev arkadaşı arıyorsunuz, etrafınızda da istediğiniz gibi birini bulamadınız. İnternet sitemiz aracılığı ile Girne ev arkadaşı olarak arattığınızda ilanınız binlerce kullanıcının görebileceği şekilde yayınlanıyor.

Ücretsiz olarak vermiş olduğunuz ilanlar ile en kısa sürede bir ev arkadaşı bulmanızı sağlayan sitemiz olanaklarından faydalanın. Evinizin özelliklerini belirtin, fotoğraflarını çekin ve ev arkadaşınızdan istediğiniz ücreti belirleyin. Kısa bir süre beklemeniz yeterli olacaktır. Mağusa ev arkadaşı gibi hangi ilanınızın konumunu da sitemize işlemeyi unutmayın.

Lefke sınırlarında ikamet ediyorsanız Lefke ev arkadaşı olarak ilanınızın konumunu belirleyin. Ayrıca tüm bunlara ek olarak iletişim bilgilerinizi ilana ekleyin. Geriye kalan sadece beklemek, en çok anlaşabileceğinizi düşündüğünüz insan ile ev arkadaşı olmak işte bu kadar kolay.

Ev Arkadaşı Olmak İstiyorsanız

Öğrenci olarak ve ya çalışan olarak eşyaları olan ev arkadaşı arayan biri ile yaşamak istiyorsanız sitemizden yaşamak istediğiniz konumu belirleyin. Onlarca ev arkadaşı arayan ilan içinden istediğiniz konumda olan fiyat olarak da size en uygun olan ilanı seçebilirsiniz.

Seçtiğiniz ilan sahibi ile sitemiz üzerinde olan iletişim bilgilerini kullanarak görüşebilir ve beğendiğiniz evi görebilirsiniz. İstediğiniz her konumda aradığınız ilanı bulabileceğiniz sitemiz sizlere onlarca seçenek sunuyor.

Sitemiz kanalı ile istediğiniz eve sahip olabilmek için sokak sokak gezmenize gerek kalmadan özelliklerini kendinizin belirlediği ilanlar saniyeler içerisinde gözleriniz önüne seriliyor. Size sadece en çok beğendiğiniz ilanı seçmek kalıyor.